Browsing Category

Økonomi

9 posts
Read More

Historisk høj guldpris: Interessen for at sælge stiger

Guld handles til den højeste pris nogensinde. Det har betydet et boom i interessen for salg af det ædle metal hos en af landets største guldhandlere, NordiskGuld, som opkøber tre gange så meget skrotguld som for et år siden.
Read More

6 Sparetips til at reducere elregningen i sommerhalvåret

Med skiftet til sommertid følger længere dage, varmere vejr og en række muligheder for at spare penge på din elregning. Her kommer seks gode råd til at reducere dit energiforbrug og opnå besparelser på din elregning.
Read More

Dansk arbejdsmarked: Mere end 11.000 ukrainere i job

På 2 års dagen for begyndelsen på krigen i Ukraine klarer fordrevne fra Ukraine sig generelt godt på det danske arbejdsmarked. I januar måned 2024 var 11.100 fordrevne fra Ukraine i beskæftigelse.
Read More

Bolig: Dyrere at eje end at leje

Over de seneste år er det blevet relativt dyrere at være boligejer sammenlignet med at bo til leje. Det betyder, at der er blevet flere kommuner, hvor udgifterne til at eje sin bolig er blevet højere end udgifterne til at bo til leje. Samtidig kan lokale størrelseskrav til nybyggeri være en del af forklaringen på, at det kan være svært at finde en mindre bolig i København.