Mette Jørgensen ny vicedirektør i Sundhedsdatastyrelsen

Mette Jørgensen bliver 1. august ny vicedirektør for It og Digitalisering i Sundhedsdatastyrelsen. Hun kommer fra en stilling som vicedirektør i Sundhed.dk.
Mette Jørgensen er 51 år og uddannet Cand. Merc. fra CBS. Hun har indtil nu været vicedirektør i Sundhed.dk og har lang erfaring med at arbejde med IT og digitalisering.

Stillingen som vicedirektør for It og digitalisering er oprettet i forbindelse med en omstrukturering af Sundhedsdatastyrelsen. Direktionen består fremover af direktør, Thomas Fredenslund, vicedirektør for Data og Sikkerhed, Vibeke van der Sprong, og vicedirektør for It og Digitalisering, Mette Jørgensen.

Direktør Thomas Fredenslund glæder sig til samarbejdet. Han fremhæver især den nye vicedirektørs solide kendskab til digitalisering og samarbejde på tværs af sundhedsvæsenet, samt hendes erfaring inden for ledelse og udvikling af IT-opgaver.

“Der er stort behov for at fortsætte opgaven med at digitalisere det danske sundhedsvæsen til gavn for patienter og sundhedsfaglige. Derfor er jeg rigtig glad for, at vi har kunnet tiltrække en kapacitet som Mette Jørgensen, der kan hjælpe os med at styrke det arbejde.”

Digital sammenhæng

Selv understreger Mette Jørgensen, at Sundhedsdatastyrelsens mål om at sikre bedre sundhed for danske borgere gennem brug af data og ved at skabe digital sammenhæng i sundhedssektoren har været afgørende for at søge stillingen.

“Det er en vigtig dagsorden, som jeg glæder mig utroligt meget til at løfte i tæt samarbejde med ministeriet, regionerne, kommunerne, praktiserende læger og andre aktører på sundhedsområdet.”

Total
0
Shares