Smileymærke skal nu sidde synligt ved indgangsdøren

Fødevarestyrelsen har sendt nye smileymærker ud til knap 46.000 detailbutikker. Det forenklede smileymærke skal nu sidde synligt ved indgangsdøren.
Nu skal cafeer, restauranter, supermarkeder og slagterbutikkier have det nye smileymærke siddende ved indgangsdøren. Fødevarestyrelsen

Fødevarestyrelsen har de seneste måneder sendt nye smileymærker ud til landets cafeer, restauranter, slagterbutikker og supermarkeder, der nu skal have det forenklede mærke siddende ved indgangsdøren. Her kan forbrugerne med et hurtigt blik se, hvordan Fødevarestyrelsen har vurderet virksomheden på de seneste tre kontrolbesøg.

Mere end 80 procent af Danmarks knap 46.000 fødevarevirksomheder har en glad smiley, og under det – typisk – glade smil sidder der nu som noget nyt en QR-kode.

Med en telefon i hånden kan café- og restaurantgæster scanne sig direkte ned i Fødevarestyrelsens seneste kontrolrapport.

Her kan man læse, om virksomheden havde styr på butikken og begrundelserne for den enten sure, mellemfornøjede eller glade smiley.

Total
0
Shares
Related Posts
Read More

128 ukrainere har arbejde i servicekoncernen ISS

På to års dagen for krigens begyndelse i Ukraine er der over 11.000 fordrevne ukrainere i beskæftigelse i Danmark. 128 ukrainere har arbejde i servicekoncernen ISS, hvor de leverer serviceoplevelser indenfor rengøring og kantine.
Read More

CEPOS: Bryd kommunernes affaldsmonopol

Rigtig mange danskere betaler unødigt meget for at få hentet deres affald af kommunen, viser ny CEPOS-analyse. Derfor anbefales det at bryde kommunernes affaldsmonopol.